Minőség a babának, stílus Neked

Mamilla

Mamilla

Cukorkaszínek a babaszobában

Édes színek és finom árnyalatok

2017. szeptember 27. - Mamilla

kiemelt_butor2_es_nyito.jpg

 

Egyesek szerint a pasztell színű babaszoba túl régi módi. Igaz ami igaz, a legtipikusabb és kézenfekvőbb választás kisfiúknak a halványkék, kislányoknak pedig a púderrózsaszín, ezek a gyengéd és szolid, visszafogott színek...

Mai galéria blogunkban 5 szuper tippen keresztül mutatjuk be nektek a pasztell színpaletta naprakész használatának lehetőségeit! Megtudhatjuk, hogy a halvány árnyalatok mennyivel sokoldalúbbak, mint gondolnánk!

Ha bírod a cuki, hóbortos de sikkes stílust, ezek a rendhagyó és eredeti színek biztosan beindítják a fantáziádat!

1.TIPP: Pasztell kiegészítők a ragyogó fehér térben

Vigyél egy kis melegséget a pici szobájába, a pasztell kiegészítők ügyes elhelyezésével.

Válassz ki egy-két finom árnyalatot (pl:. halványlila, menta zöld, púderkék) és hozz létre a segítségükkel „tekintet vonzó” fókusz pontokat.

DIY tipp: Vannak olyan kulcsfontosságú területei a szobának, amiket kifejezetten szeretsz és szeretnéd jobban hangsúlyozni őket? Ha szeretsz pingálni, mázold le a szoba egyik központi bútordarabját!

 pasztel_kiegeszito.jpg

 

2.TIPP: Pasztellben úszó falak

A nagyon halvány pasztell falak, lágyan derítik vissza a kívülről beáramló természetes fényt, ezzel kifejezetten nyugtató és kiegyensúlyozott légkört teremtve a szobában.

Vigyázat, a pasztellek néha csalókák lehetnek! Ne ess túlzásba a színek erősséget illetően! Amelyik árnyalat, egy kisebb színmintán világosnak mutathat, ugyanaz egy teljes falfelületre kerülve, igen harsánnyá is válhat.

Ahhoz, hogy biztosak legyünk a dolgunkban, válassz egy tetszőleges színt, majd haladj egy picit lejjebb a színskálán, ugyan annak a színnek egy egészen világos árnyalatáig. pasztel_falak.jpg

DIY tipp: Ha nem tudsz lemondani az erőteljesebb árnyalatokról, akkor emelj ki vele EGY kiválasztott falfelületet!

eros_falak.jpg

3.TIPP: Párosíts szürkével!

A most nagyon trendi szürke árnyalatok egy leheletnyi kifinomultságot és komolyságot csempészhetnek a játékos cukorkaszínek közé.
szurkekombo.jpg

 4.TIPP: Készíts kiemelt falat falmatricákkal vagy tapétával!

Mintha állandó party lenne a szobában, sok sok konfettivel! Ugye milyen meglepő módon megváltoztatja a szoba hangulatát egy egy figuratív tapéta vagy néhány apró falmatrica?

famatrica.jpg 

5.TIPP: Vigyél egy kis életet bele!

Kombináld a pasztelleket ragyogó, erős, akár neon színekkel is! Az erős tónusokkal egy váratlan fordulattal, energikus és vidám légkört teremthetünk.
neonok.jpg

 Még több pasztell kiegészítő a webáruházban »

A bejegyzés trackback címe:

https://mamilla.blog.hu/api/trackback/id/tr9612897420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása