Minőség a babának, stílus Neked

Mamilla

Mamilla

Mi is az a muszlin?

A leggyengédebb anyag

2017. szeptember 19. - Mamilla

A muszlin egy finom-szövésű, légáteresztő anyag - állítólag a középkori Bangladesből ered. Az egyik legtisztább, legegyszerűbb, leggyengédebb - és szerintünk a legtökéletesebb - anyag a világon. Hiszünk abban, hogy a muszlinból készült babatextilek még hosszú ideig a babák és a róluk gondoskodó szülők, nagyszülők kedvencei lesznek.

Biztosan felmerült benned a kérdés, mi teszi a muszlint ilyen rendkívülivé? Először is, és talán ez a legfontosabb, fantasztikus légáteresztő képessége. A nyitott szövésű, pehelykönnyű anyagon folyamatosan át tud áramolni a levegő, ami csökkenti a túlmelegedés és befülledés kockázatát. Ez a tulajdonsága teszi a muszlin anyagot kényelmessé és biztonságossá a baba számára, ami megnyugtató a szülő számára.  A muszlin ezen kívül nagyon tartós anyag. A természetes rostokból, szálakból szőtt erős anyag igazi "igásló", számtalanszor mosható anélkül, hogy tönkremenne a szerkezete - ez pedig nagy segítséget jelent a szülők számára. Nem beszélve arról, hogy az idő múlásával, és minden egyes mosási alkalommal egyre puhább tapintásúvá válik!

Minden muszlinból készült aden+anais termék előmosáson megy keresztül a csomagolást megelőzően, így már a csomagba kerülés előtt megkezdődik a puhulás folyamata, ami használat során folytatódik. A finom, mégis tartós szövésű muszlin ráadásul még egy természetes rugalmassággal is rendelkezik, ennek köszönhetően stabil, mégis kényelmes ölelésbe tudod pólyázni babádat anélkül, hogy az túlzottan szoros lenne számára vagy korlátozná a mozgásban.

Mindezek után az egyetlen kérdés: melyik muszlin kiegészítőt választod babád és saját magad számára?

A bejegyzés trackback címe:

https://mamilla.blog.hu/api/trackback/id/tr5312877976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása