Minőség a babának, stílus Neked

Mamilla

Mamilla

5 babakocsi márka, 5 különböző anyatípus

Bugabootól a Mountain Buggy-ig

2017. szeptember 25. - Mamilla

bbkocsik-06.png

Pár évtizede nem volt nagyobb "ügy" a babakocsi választás, mint egy új cipő vásárlása. A szülők ellátogattak a legközelebbi bababoltba, és kiválasztották a színben, méretben árban legmegfelelőbb modellt. Manapság azonban tökéletes babakocsi kiválasztása az egyik legstresszesebb és legidőigényesebb feladata a babavárásnak. A név és a babakocsi választás talán a két legfontosabb közös projekt, amin a Férfi és a Nő együtt gondolkoznak a babavárás során. Mi tagadás, sokat elárul egy nőről, milyen babakocsiban tolja kisbabáját...

Van, aki gondolkodás nélkül olyan típust választ, ami jól bevált a barátnőjének vagy a rokonságban, mások akciókra vadászva szeretnének "kifogni" egy kedvezményes modellt, és vannak olyan vállalkozó kedvűek, akik világmegváltó elszántsággal vetik bele magukat a babakocsi-kínálat végeláthatatlan óceánjába.

Sorolhatnánk a szempontokat és funkcionális lehetőségeket a párnázott pontos biztonsági övtől kezdve a levegővel töltött zökkenőmentes kerekeken át a multifukcionális étkező-kapaszkodó tálcáig, melyekkel a babakocsink akár egy luxus apartman felszereltségével is felveszi majd a versenyt.

A következőkben bemutatjuk a legnépszerűbb márkákat és a hozzájuk tartozó baba- és mami típust.

Bugaboo

A Bugaboo baba élete csupa izgalom, mindenhová elkíséri anyát akár fodrászhoz vagy shoppingolni megy. Mindig a legfrissebb divat szerint öltözik, ráadásul anya outfitjéhez illően!

bbkocsik-mamik-01.png

A Bugaboo mami divat-centrikus, márkahű és szereti a változatosságot.

Szereti a nagyvárosi nyüzsgést, és baba mellett is tökéletes nő! Érheti az a vád, hogy sznob költekező, holott pontosan tudja, mire ad ki pénzt.

Bugaboo mami: "Szeretem, ha a babakocsi illik a ruhámhoz!"

Stokke

A Stokke baba a felnőttek látószögéből szemléli a világot. Anya arca és keze mindig közel van egy kis simogatásra vagy puszira.

bbkocsik-mamik-03.png

A Stokke mami: stílusos, intelligens, minőség-orientált és menő.

Gyakran látható kezében sétálópoharas kávéval, lelkesen fejleszti magát a gyermeknevelés tudományában és jól bevált szakértői honlapokat olvas. Az ő babája csak a nagyszülőknél lát csokit!

Stokke mami: "Picurkám bio gyümölcsöt uzsizik, semmi csoki!"

Mountain Buggy

A Moutain Buggy baba a hétköznapi szupermami gyermek. Mikor reggel felébred, anyukája már sugárzóan fitt és energikus. Kalandra fel!

bbkocsik-mamik-02.png

A Mountain Buggy mami energikus, vagány, okos és mindig kapható egy kis kalandra.

Dinamikusan gurul a városi utcákon, számára nem jelent akadályt holmi útfelújítás vagy macskakő. Egy kis játékra mindig kapható!

"7-re végzek a reggeli edzéssel"

Inglesina

Az Inglesina baba a tízórai után gurul ki a kisvárosi utcára, amikor már elcsendesült a reggeli őrület. Ebédig bőven van idő megcsodálni a szökőkutat és tapsolni a galamboknak.

bbkocsik-mamik-05.png

Az Inglesina mami megfontolt, kiegyensúlyozott és előrelátó, klasszikus anyatípus.

Mindig van nála tartalék cumi, nedves törlőkendő és váltóruha. Kisujjában van a napi rutin, csak szökőévente fordul elő körülötte káosz és rohanás.

Inglesina mami: "Teáskannában főzöm a teát, és mézzel-citrommal iszom"

Quinny

A Quinny baba napja együtt indul anyukájával.  Finom langyos tejet szürcsöl, amíg anya kávézik. Aztán kezdődhet is a közös játék és takarítás! Alvás után pedig irány a játszótér, ahol nyakig merülhet a homokozóban!

bbkocsik-mamik-04.png

A Quinny mami vicces, fiatalos, laza és ötletes.

Nem stresszel feleslegesen, ha babája rendetlenséget csinál, átlát a káoszon. Nem szívesen hív takarítónőt vagy bébiszittert, inkább ő maga látja el a házimunkát, sőt kreatív módon gyerkőceit is bevonja a feladatokba.

Quinny mami: "Excel táblázatban készítem el a heti étrendet"

Még több babakocsi márkát és modellt találsz ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://mamilla.blog.hu/api/trackback/id/tr5512885928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása